Dobrá uklidová firma Praha – máte tip na nějakou spolehlivou?
Zdravím, stěhujeme se v Praze do nového bytu a hledáme uklidovou firmu, která by nám udělala generální úklid před nastěhováním (kuchyň, koupelna, okna, podlahy všechno). Nechceme žádnou velkou agenturu s vysokými cenami, ale aby to opravdu uklidili pořádně a ne jen tak naoko. Má někdo z vás čerstvou zkušenost s nějakou menší nebo střední firmou v Praze? Děkuji moc za tipy!
2 Views

Ahoj, já jsem před dvěma měsíci řešil skoro totéž – stěhování do 3+kk v Praze 4 a potřeboval jsem, aby mi někdo udělal pořádný úklid po malířích a předchozích nájemnících. Prošel jsem si několik firem a rozdíly byly fakt velké. Některé slibují zázraky a pak přijede jeden člověk s kýblem a je to za dvě hodiny „hotovo“, jiné zase chtějí fakt hodně peněz za standardní věci. Nakonec jsem našel jednu, která mi vyhovovala nejvíc – přijeli ve dvou, měli vlastní kvalitní chemii, vyleštěné okna bez šmouh a opravdu se věnovali každému detailu (třeba i vnitřek skříněk, digestoř, radiátory). Cena za generálku byla přijatelná a domluvili jsme se na termínu během pár dní. Pokud hledáš něco podobného, mrkni na uklidová firma Praha mají dobré recenze právě na tyto větší jednorázové úklidy. Já byl spokojený, hlavně že to nebylo uspěchané a uklízečky věděly, co dělají. Samozřejmě doporučuju si napsat a říct přesně, co potřebuješ, ať ti udělají kalkulaci. A jestli chceš, porovnej si ještě s další jednou-dvěma firmami, ale tahle mi připadala solidní. Hodně štěstí se stěhováním!